Sortowanie
Źródło opisu
Katalog Główny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Czytelnia Regionalna
(2)
Autor
Bielińska Halina
(2)
Kłopotek Eugeniusz (1953- )
(2)
Badowski Jakub
(1)
Barowicz Tadeusz (1945- )
(1)
Borys Bronisław (1947- )
(1)
Gornowicz Ewa
(1)
Jarzynowska Anna
(1)
Korman Kazimierz
(1)
Krawiec Bogusława (zootechnik)
(1)
Kłos Kamila (zootechnik)
(1)
Pakulski Tadeusz
(1)
Pieszka Marek
(1)
Trela Jan (1935- )
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Gęś biała kołudzka
(2)
Instytuty naukowe
(1)
Mięso gęsie
(1)
Produkt regionalny
(1)
Zakład Doświadczalny w Kołudzie Wielkiej (Instytut Zootechniki)
(1)
Temat: czas
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
1989-2000
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Kołuda Wielka (woj. kujawsko-pomorskie, pow. inowrocławski, gm. Janikowo)
(2)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1)
Kulinaria
(1)
Nauka i badania
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. R (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej